Cakepops





Cakepops
- ca 20 st

1 paket Ballerina kladdkaka
50 gr Philadelphiaost
100 gr mörk choklad (70%)
Strössel

Blanda kakorna och philadelphiaosten i en mixer tills det blir en jämn smet. Rulla sedan små bollar och låt stelna i kylen (eller frysen någon minut).
Smält choklad över ett vattenbad. Doppa varje cakepop-pinne i chokladen och tryck i varje boll.
Sätt i kyl/frys igen. Chokladen fungerar som fixering så att cake-bollen inte ramlar av. Doppa sedan hela cakepopen i den smälta chokladen och dekorera med valfritt strössel. 
Låt stelna i kylen tills de ska serveras.



Vill man göra lite snabbare kan man ta stora marchmellos på en pinne, doppa i smält choklad och sen i strössel.
Sen måste man ju inte ha mörk choklad utan det går lika bra med vit....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0